>
Крайнюк, Л. М.Використання програмного комплексу Vensim для підготовки фахівців із харчової технології та інженерії [Текст] / Л. М. Крайнюк, С. М. Костенко, О. В. Сергєєва //
Крайнюк, Л. М.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : тези ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 141-142.
Додаткові точки доступу:
Костенко, Станіслав Миколайович
Сергєєва, О. В.
Додаткові точки доступу:
Костенко, Станіслав Миколайович
Сергєєва, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |