>
Studying the complex of biologically active substances in spicy vegetables and designing the nanotechnologies for cryosupplements and nanoproducts with health benefits [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Cherevko, V. Pavliuk, L. Radchenko, E. Dudnyk, A. Radchenko, T. Kolomiets //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - С. 6 - 14.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.133819.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Cherevko, Oleksander
Pavliuk, Vadym
Radchenko, L.
Dudnyk, Ekaterina
Radchenko, Anna
Kolomiets, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Cherevko, Oleksander
Pavliuk, Vadym
Radchenko, L.
Dudnyk, Ekaterina
Radchenko, Anna
Kolomiets, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |