>
Use cryomechanical activation nanostructured powders of mushrooms with record characteristics [Text] / R. Pavluk, J. Nakonechna, V. Pogarskaya, L. Leukhina //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 49-50.
Додаткові точки доступу:
Pavluk, R.
Nakonechna, J.
Pogarskaya, Viktoriya
Leukhina, L.
Додаткові точки доступу:
Pavluk, R.
Nakonechna, J.
Pogarskaya, Viktoriya
Leukhina, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|