
>
Теоретико-методичні основи обліку заробітної плати [Текст] / А. С. Круглов ; наук. керівник Л. О. Кирильєва //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 25-31.
Додаткові точки доступу:
Круглов, А. С.
Кирильєва, Людмила Олексіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Круглов, А. С.
Кирильєва, Людмила Олексіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|