>
Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov, T. Khaustova, A. Dikhtyar //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 5, Issue 11-101. - P. 66-73. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.180782.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Andreeva, Svetlana
Kolesnikova, M.
Pyvovarov, Yevgen
Khaustova, Tetyana
Dikhtyar, Aliona
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Andreeva, Svetlana
Kolesnikova, M.
Pyvovarov, Yevgen
Khaustova, Tetyana
Dikhtyar, Aliona
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |