
>
Овсянніков, С. В.Температура зберігання як фактор, що впливає на якість та технологічні характеристики тритікале [Текст] / С. В. Овсянніков ; наук. керівник: О. В. Самохвалова, Т. В. Гавриш //
Овсянніков, С. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 70.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |