
>
Лисюк, Г. М.Обґрунтування використання дієтичної добавки "Глюкорн-100"у технології пшеничного хліба [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко //
Лисюк, Г. М.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 403-407.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, О. І.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|