
>
Фощан, Андрій Леонтійович.Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищенної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / А. Л. Фощан, В. В. Євлаш //
Фощан, Андрій Леонтійович.
Технології харчових продуктів і комбікормів : тези Міжнар. наук.-практ. конф., 25-30 верес. 2017 р. - Одеса : ОНАХТ, 2017.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|