Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення практ. занять та самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. програми Технології харчових продуктів тваринного походження ден. та заоч. форм навчання освіт. ступеня бакалавр. Розд. 1. Технологічні розрахунки консервних цехів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Л. А. Скуріхіна, О. Б. Дроменко. - Харків : [б. в.], . - 23 с. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5021 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 22-23. - Б. ц.

Зміст:
Загальні положення
Вибір і обґрунтування асортименту м’ясних баночних консервів
Аналіз та вибір технологічних схем
Розрахунок основної сировини, допоміжних матеріалів та тари
Вибір і розрахунок технологічного обладнання
Розрахунок чисельності робітників
Розрахунок площ консервних цехів
Розрахунок води, пари та електроенергії на технологічні цілі
Додаткові точки доступу: