
>
Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі [Електронний ресурс] : Метод. вказівки до проведення практ. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» денної та заочної форм навчання освітнього ступеня бакалавр. Розділ 1. Технологічні розрахунки консервних цехів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Л. А. Скуріхіна, О. Б. Дроменко. - Харків : [б .в.], 2019. - 23 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5021 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 22-23. - Б. ц.
Зміст: >
Загальні положення
Вибір і обґрунтування асортименту м’ясних баночних консервів
Аналіз та вибір технологічних схем
Розрахунок основної сировини, допоміжних матеріалів та тари
Вибір і розрахунок технологічного обладнання
Розрахунок чисельності робітників
Розрахунок площ консервних цехів
Розрахунок води, пари та електроенергії на технологічні цілі
Додаткові точки доступу:
Скуріхіна, Людмила Андроніківна\уклад.\
Дроменко, Олена Борисівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Загальні положення
Вибір і обґрунтування асортименту м’ясних баночних консервів
Аналіз та вибір технологічних схем
Розрахунок основної сировини, допоміжних матеріалів та тари
Вибір і розрахунок технологічного обладнання
Розрахунок чисельності робітників
Розрахунок площ консервних цехів
Розрахунок води, пари та електроенергії на технологічні цілі
Додаткові точки доступу:
Скуріхіна, Людмила Андроніківна\уклад.\
Дроменко, Олена Борисівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 384 |
2 | Репозітарій |