
>
Ольшанський, Олександр Васильович.Аналіз понятійного апарату процесного управління підприємства сфери послуг [Текст] / О. В. Ольшанський, В. М. Ключарьов //
Ольшанський, Олександр Васильович.
Традиції та інновації харчування туристів : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених. м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 10 жовт. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 50-53.
Додаткові точки доступу:
Ключарьов, В. М.
Додаткові точки доступу:
Ключарьов, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|