
>
Розробка технології рідких сумішей для приготування панкейків [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, А. М. Одарченко, О. В. Самохвалова, П. В. Древаль, А. О. Єременко //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 85-87.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Древаль, П. В.
Єременко, А. О.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Древаль, П. В.
Єременко, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |