
>
Михайлов, Валерій Михайлович.Особливості теплової обробки формованих кулінарних виробів без оболонки [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, С. М. Козін //
Михайлов, Валерій Михайлович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 264-265.
Додаткові точки доступу:
Бабкіна, І. В.
Козін, Сергій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Бабкіна, І. В.
Козін, Сергій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|