
>
Потапов, Володимир Олексійович.Дослідження процесу сушіння макаронних виробів із додаванням кріопаст із моркви та гарбуза [Текст] / В. О. Потапов, Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков //
Потапов, Володимир Олексійович.
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 57-58.
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Набоков, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Набоков, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|