>
Удосконалення способу отримання рибного бульону зі ставкової риби [Текст] / М. М. Максименко, А. В. Гулий ; наук. керівник: Г. М. Постнов, В. М. Червоний //
Прогресивна техніка і технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (29). - С. 177-186.
Додаткові точки доступу:
Максименко, М. М.
Гулий, А. В.
Постнов, Геннадій Михайлович\наук. керівник\
Червоний, В. М.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Максименко, М. М.
Гулий, А. В.
Постнов, Геннадій Михайлович\наук. керівник\
Червоний, В. М.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|