
>
Удосконалення способу отримання рибного бульону зі ставкової риби [Текст] / М. М. Максименко, А. В. Гулий ; наук. керівник: Г. М. Постнов, В. М. Червоний //
Прогресивна техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (29). - С. 177-186.
Додаткові точки доступу:
Максименко, М. М.
Гулий, А. В.
Постнов, Геннадій Михайлович\наук. керівник\
Червоний, В. М.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Максименко, М. М.
Гулий, А. В.
Постнов, Геннадій Михайлович\наук. керівник\
Червоний, В. М.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|