>
Оптимізація технології отримання термоформованих гарнірів на основі зародків пшениці [Текст] / Т. В. Трощій, Є. П. Пивоваров, П. П. Пивоваров, В. В. Полевич //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2005. - Вип. 38: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 172-179.
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.
Пивоваров, Євген Павлович
Пивоваров, Павло Петрович
Полевич, В. В.
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.
Пивоваров, Євген Павлович
Пивоваров, Павло Петрович
Полевич, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|