
>
Колесніченко, Д. К.Наукове обґрунтування технології желейних кондитерських виробів з використанням поля надвисоких частот [Текст] / Д. К. Колесніченко, А. Л. Фощан //
Колесніченко, Д. К.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 53.
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|