
>
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту з дисципліни для студентів освіт. ступеня бакалавр спец. 181 Харчові технології ОП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|