
>
Applying chia seeds to improve the structural characteristics and nutrient composition of whipped candies [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, A. Zagorulko, K. Kasabova, V. Mikhaylov, O. Shkliaiev, A. Rohova, A. Novik, N. Lapytska //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 6, Issue 11(132). - P. 73-83. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.318530.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, Olena
Zagorulko, Aleksey
Kasabova, Kateryna
Mikhaylov, Valeriy
Shkliaiev, O.
Rohova, A.
Novik, A.
Lapytska, N.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, Olena
Zagorulko, Aleksey
Kasabova, Kateryna
Mikhaylov, Valeriy
Shkliaiev, O.
Rohova, A.
Novik, A.
Lapytska, N.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |