
>
Improvement of fatty systems biotechnological interesterification with immobilized enzyme preparation usage [Electronic resource] / A. Belinska, O. Bliznjuk, O. Shcherbak, N. Masalitina, L. Myronenko, O. Varankina, S. Samoilenko, V. M. Borovkova, N. Kibenko, V. Timchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 6 (120). - С. 6-13. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.268373.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Belinska, Anna
Bliznjuk, O.
Shcherbak, Olena
Masalitina, Nataliia
Myronenko, Liliia
Varankina, O.
Samoilenko, S.
Borovkova, V. M.
Kibenko, N.
Timchenko, V.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Belinska, Anna
Bliznjuk, O.
Shcherbak, Olena
Masalitina, Nataliia
Myronenko, Liliia
Varankina, O.
Samoilenko, S.
Borovkova, V. M.
Kibenko, N.
Timchenko, V.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |