>
Сорокіна, Світлана Вікторівна.Формування декоративності квіткової продукції під впливом абіотичних чинників на прикладі хлорофітуму [Текст] / С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, І. М. Помазан //
Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007.
Додаткові точки доступу:
Летута, Тетяна Миколаївна
Помазан, І. М.
Додаткові точки доступу:
Летута, Тетяна Миколаївна
Помазан, І. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|