
>
Development of the new production method of healthful cryofrozen nanoadditives of chlorophyll-containing vegetables using cryomechanical processes [Text] / V. Pogarska, R. Pavlyuk, O. Pogarskiy, O. Dudnyk, S. Loseva //
Eureka: Life Sciences. - 2019. - № 6. - P. 44-49. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.001065.
Додаткові точки доступу:
Pogarska, Viktoriya
Pavlyuk, R.
Pogarskiy, Oleksiy
Dudnyk, Olena
Loseva, Svitlana
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Pogarska, Viktoriya
Pavlyuk, R.
Pogarskiy, Oleksiy
Dudnyk, Olena
Loseva, Svitlana
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|