>
Методологія та організація наукових досліджень [Текст] : метод. вказівки та робочий зошит до виконання лаб. робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти зі спец. 181 Харчові технології, ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: С. Г. Олійник [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Білаш, Б. Г.\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Білаш, Б. Г.\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |