
>
Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини [Текст] : підручник / Л. В. Пещук, М. О. Янчева, О. І. Гащук, С. Г. Кириченко. - Київ : Центр учб. літ., 2017. - 300 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пещук, Л. В.
Янчева, Марина Олександрівна
Гащук, О. І.
Кириченко, С. Г.
Додаткові точки доступу:
Пещук, Л. В.
Янчева, Марина Олександрівна
Гащук, О. І.
Кириченко, С. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|