
>
Турчина, М. К.Вивчення впливу заморожування та низькотемпературного подрібнення на масову частку БАР під час одержання кріопюре з рослинної сировини [Текст] / М. К. Турчина, наук. керівник В. В. Погарська //
Турчина, М. К.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 180.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|