
>
Моделювання складу мінеральних речовин при виробництві паштетів [Текст] / М. П. Головко, В. А. Захаренко, Д. Є. Подворчан, Ф. В. Перцевой //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2004. - Вип. 28: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в, Т. 2. - С. 206-215.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Захаренко, В. А.
Подворчан, Д. Є.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Захаренко, В. А.
Подворчан, Д. Є.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|