
>
Розробка пристрою із комбінованим способом жарення кулінарних виробів для підприємств HoReCa [Текст] / О. І. Бабанова, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов //
Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості : програма та матеріали ІІ форуму, 17-18 жовт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 75-77.
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|