
>
661.98.1
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк //
Гурський, Петро Васильович.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (1). - С. 64-68..
(Шифр в БД І915445/2016/1(1))
Ключові слова: паста закусочна -- паста закусочная -- сир кисломолочний -- сыр кисломолочный -- олія соняшникова -- подсолнечное масло --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
(Шифр в БД І915445/2016/1(1))
УДК | |
661.98.1 |
Ключові слова: паста закусочна -- паста закусочная -- сир кисломолочний -- сыр кисломолочный -- олія соняшникова -- подсолнечное масло --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|