
>
Одарченко, Андрій Миколайович.Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 104-105.
Додаткові точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна
Гасай, Є. Л.
Додаткові точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна
Гасай, Є. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |