
>
Scientific and practical aspects of the preparation of sauces with high nutritional qualities [Text] / M. Bakirov, V. Polupan, S. Yacoubian, T. Golovko //
Sciences of Europe. - Vol. 1, No. 16 (16). - С. 65-68.
Додаткові точки доступу:
Bakirov, M.
Polupan, V.
Yacoubian, S.
Golovko, Tetiana
Додаткові точки доступу:
Bakirov, M.
Polupan, V.
Yacoubian, S.
Golovko, Tetiana
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|