
>
Горєлков, Дмитро Вікторович.Актуальні питання формування інженерної складової у фахівців готельної та харчової індустрії [Текст] / Д. В. Горєлков, В. М. Червоний //
Горєлков, Дмитро Вікторович.
Управління якістю підготовки фахівців : матеріали ХХV Міжнар. наук.-метод. конф., м. Одеса, 27 трав. 2020 р. - Одеса : ОДАБА, 2020. - Т. 2. - С. 141-142.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|