
>
Перцевой, Федор Всеволодович.Использование комбинированного студнеобразователя при производстве желейных блюд [Текст] / Ф. В. Перцевой, Л. Г. Овсянникова, А. Л. Фощан //
Перцевой, Федор Всеволодович.
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі : збірник наук. пр. - Київ : КДТЕУ, 1998. - С. 88-90.
Додаткові точки доступу:
Овсянникова, Л. Г.
Фощан, Андрей Леонтьевич
Додаткові точки доступу:
Овсянникова, Л. Г.
Фощан, Андрей Леонтьевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|