
>
Дослідження впливу технологічних чиннників на стабільність гарячих соусів з емульсійною структурою [Текст] / О. І. Янушкевич, А. Е. Радченко, К. Р. Сагайдачна, Н. Г. Гринченко //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті євроінтеграції : матеріали X Міжнар. наук.-техн. конф. м. Київ, 9-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021.
Додаткові точки доступу:
Янушкевич, О. І.
Радченко, Анна Едуардівна
Сагайдачна, К. Р.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Додаткові точки доступу:
Янушкевич, О. І.
Радченко, Анна Едуардівна
Сагайдачна, К. Р.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|