>
Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями [Текст] / В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова, І. О. Гордієнко //
Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2019. - Т. 25, № 5. - С. 162-172.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Гордієнко, І. О.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Гордієнко, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|