
>
Изучение антибактериальных свойств замороженных ароматических вкусовых добавок из чеснока, полученных при помощи криогенного измельчения [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. А. Юрьева, Т. И. Прудникова , В. А. Афанасьева //
Харчові технології – 2005 : тези Міжнар. наук.-практ. конф. - Одеса : ОНАХТ, 2005. - С. 20.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Юрьева, Ольга Алексеевна
Прудникова, Т. И.
Афанасьева, В. А.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Юрьева, Ольга Алексеевна
Прудникова, Т. И.
Афанасьева, В. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|