
>
Артамонова, Майя Володимирівна.Технология фруктово-желейного мармелада повышенной пищевой ценности [Текст] / М. В. Артамонова, И. С. Пилюгина, Е. Ф. Аксенова //
Артамонова, Майя Володимирівна.
Кадры для АПК : материалы Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подгот. кадров для науч. обеспечения развития АПК, включая ветеринарию, г. Белгород, 12-13 нояб. 2020 г. - Белгород : НИУ БелГУ, 2020. - С. 260-261.
Додаткові точки доступу:
Пилюгина, Инна Сергеевна
Аксенова, Елена Федоровна
Додаткові точки доступу:
Пилюгина, Инна Сергеевна
Аксенова, Елена Федоровна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|