
>
Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом аміаку та солей амонію з реактивом Неслера [Текст] / І. В. Яценко, І. В. Забарна, Н. М. Богатко, К. О. Родіонова, А. П. Палій //
Modern science: problems and innovations : Abstracts of the 4th International scientific and practical conference. - Stockholm : SSPG Publish, 2020. - С. 32-40.
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Забарна, І. В.
Богатко, Н. М.
Родіонова, К. О.
Палій, Анатолій Павлович
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Забарна, І. В.
Богатко, Н. М.
Родіонова, К. О.
Палій, Анатолій Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|