
>
Technology of structured food products by using method of ionotropic jelly formation [Text] : monograph / Y. Pyvovarov, О. Grynchenko, P. Pyvovarov, O. Neklesa. - Kharkiv : Kharkiv State University of Food Technology , 2018. - 224 p. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Pyvovarov, Y.
Grynchenko, О.
Pyvovarov, P.
Neklesa, O.
Додаткові точки доступу:
Pyvovarov, Y.
Grynchenko, О.
Pyvovarov, P.
Neklesa, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|