
>
Крайнюк, Л. Н.Влияние технологических факторов на свойства криогелей изолированных белков гидробионтов для производства продуктов-аналогов [Текст] / Л. Н. Крайнюк, Т. В. Бреславец, П. П. Пивоваров //
Крайнюк, Л. Н.
Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків, 1999. - С. 263-267.
Додаткові точки доступу:
Бреславец, Т. В.
Пивоваров, Павел Петрович
Додаткові точки доступу:
Бреславец, Т. В.
Пивоваров, Павел Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|