
>
The effect of microbial polysaccharides on the properties of wheat flour [Electronic resource] / O. Samokhvalova, Yu. Chemikova, S. Oliinyk, K. Kasabova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2015. - Vol. 6, Issue 10. - С. 11-15. - DOI 10.15587/1729-4061.2015.56177.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Chemikova, Yuliia
Oliinyk, Svitlana
Kasabova, Kateryna
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Chemikova, Yuliia
Oliinyk, Svitlana
Kasabova, Kateryna
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |