
>
Сурей, К. І.Обґрунтування перспективності використання пектину для отримання термостабільних конфітюрів [Текст] / К. І. Сурей, М. Б. Колеснікова //
Сурей, К. І.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 83-85.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|