
>
Development of nanotechnologies for curd desserts and fruit and vegetable cryoadditives for their preparation as bas enrichers, structure-forming agents, and colorants [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, K. Balabai, A. Pogarskiy, T. Stukonozhenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 3, Issue 11-99. - P. 13 - 22.. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.169646.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Balabai, Katerina
Pogarskiy, Aleksey
Stukonozhenko, Tetiana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Balabai, Katerina
Pogarskiy, Aleksey
Stukonozhenko, Tetiana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |