
>
Самохвалова, О. В.Використання ксампану у технології зернового хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова //
Самохвалова, О. В.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 12 трав. 2021 р. - Харків, 2021. -?.
Додаткові точки доступу:
Олійник, С. Г.
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Додаткові точки доступу:
Олійник, С. Г.
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|