
>
Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки «Магнетофуд» [Текст] / І. В. Цихановська, Л. А. Скуріхіна, В. В. Євлаш, Л. Ф. Павлоцька //
Науковий вісник Полтав. ун-ту економіки і торгівлі. Серія: Техн. науки. - 2018. - № 1 (85). - С. 39-51.
Додаткові точки доступу:
Цихановська, І. В.
Скуріхіна, Л. А.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Павлоцька, Л. Ф.
Додаткові точки доступу:
Цихановська, І. В.
Скуріхіна, Л. А.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Павлоцька, Л. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|