
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Формування споживних властивостей збивних харчових продуктів із йодовмісною добавкою [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. І. Дюкарева //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 13-15.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|