
>
Развитие категорий для товароведной оценки качества пищевых продуктов и сырья при низкотемпературном консервировании [Текст] / А. И. Черевко, Н. И. Погожих, А. Н. Одарченко, Д. Н. Одарченко //
Вісник Херсон. нац. техн. ун-ту. - Херсон : ХНТУ, 2009. - № 3 (36). - С. 217-221.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Александр Иванович
Погожих, Николай Иванович
Одарченко, Андрей Николаевич
Одарченко, Дмитрий Николаевич
Додаткові точки доступу:
Черевко, Александр Иванович
Погожих, Николай Иванович
Одарченко, Андрей Николаевич
Одарченко, Дмитрий Николаевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|