
>
Букін, А. Ю.Вплив температури та відносної вологості на вуглеводно-амілазний комплекс жита під час зберігання [Текст] / А. Ю. Букін ; наук. керівник Т. В. Гавриш //
Букін, А. Ю.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 12.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |