
>
Загорулько, Олексій Євгенович.Використання інноваційних наукових розробок у підготовці фахівців інженерного спрямування [Текст] / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко //
Загорулько, Олексій Євгенович.
Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя каф. устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва, м. Харків, 23-24 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 268.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|