>
Identifying of the effect of the combined extract on the quality indicators of a fermented milk product from reconstituted camel milk [Electronic resource] / U. Tastemirova, R. Mukhtarkhanova, A. Shingisov, V. Yevlash //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 11 (126). - P. 51-58. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.294930.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tastemirova, U.
Mukhtarkhanova, R.
Shingisov, A.
Yevlash, Viktoria
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tastemirova, U.
Mukhtarkhanova, R.
Shingisov, A.
Yevlash, Viktoria
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |