
>
Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, А. Л. Рогова, А. Д. Савенко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 268-280.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Г. В.
Рогова, А. Л.
Савенко, А. Д.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Г. В.
Рогова, А. Л.
Савенко, А. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |