>
Розроблення харчового продукту для спеціального дієтичного споживання – сиру з фітоінгредієнтами [Електронний ресурс] / Т. М. Рижкова, С. Даниленко, П. В. Гурський, І. М. Гейда, В. Бондарчук, О. Стоцька //
Фітотерапія. Часопис. - 2024. - Вип. 4. - С. 119-130. - DOI 10.32782/2522-9680-2024-4-119.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Даниленко, С.
Гурський, Петро Васильович
Гейда, Ірина Михайлівна
Бондарчук, В.
Стоцька, О.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Даниленко, С.
Гурський, Петро Васильович
Гейда, Ірина Михайлівна
Бондарчук, В.
Стоцька, О.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |